TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL 

 

TEKMAN EDUCATION S.L., com a Responsable del Tractament, amb CIF B65318594, t’informa, en virtut de la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, que les dades personals recollides mitjançant els diversos formularis del web, les que facis arribar a les adreces de correu electrònic de contacte i les que puguis facilitar en converses telefòniques, seran tractades amb les finalitats següents:

Les dades que ens facilitis es conservaran durant el temps estrictament necesari per  atendre la teva sol·licitud (inferior a sis mesos, llevat que de la teva sol·licitud se’n derivi una actuació que, per motius legals, requereixi conservar-les durant un període més llarg), o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals, com ara la legislació laboral i tributària.

Les dades que ens facilitis formaran part d’una base de dades compartida entre TEKMAN EDUCATION S.L., i les seves filials Tekman México S de RL de CV, RFC: TME170216TC9; i TEKMAN EDUCATION S.L., amb raó social 1793057764001 del Registre únic de contribuents de l’Equador.

T’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat sobre les dades personals que ens has facilitat. Pots fer arribar la teva sol·licitud a la nostra organització per correu postal a Tekman Education S.L., Ref. Protecció de Dades, Passeig de Garcia Fària, 49, 08019 – Barcelona, o bé per correu electrònic a l’adreça tekmanbooks@tekmaneducation.com.

 

Tot seguit, ampliem la informació sobre els tractaments de dades personals efectuats per part de la nostra societat.

 

1. Responsable del Tractament

 TEKMAN EDUCATION S.L., amb CIF B65318594, Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 41866, Full 399920 del Llibre de societats; Foli 213;

Pots posar-te en contacte amb la nostra societat, de forma efectiva, de forma presencial o per correu postal a la nostra seu social: Passeig de Garcia Fària, 49, 08019 – Barcelona. Pots, a més, obtenir informació addicional sobre els tractaments fets, enviant un correu electrònic a l’adreça tekmanbooks@tekmaneducation.com.

 

2. Relació d’activitats de tractament de dades personals portades a terme per la nostra organització.

La nostra societat tracta diferents dades personals dels interessats, amb finalitats diverses. A continuació, es descriuen els diferents tractaments realitzats, la finalitat, la base que legitima cada tractament, les cessions previstes a tercers, i els terminis de conservació de la informació:

 

1. Atenció de comentaris i consultes que facis arribar a la nostra organització.

 

2. Facilitar l’accés als continguts de les nostres plataformes.

 

3. Contractació de nous productes i serveis.

 

4. Gestionar les incidències o peticions tècniques que puguin reportar els usuaris de la plataforma.

 

5. Gestionar la subscripció a la newsletter corporativa.

 

6. Gestionar la inscripció a formacions, esdeveniments i jornades formatives.

 

7. Gestió econòmica de l’empresa.

 

L’Usuari no facilita cap mena d’informació de caràcter personal per la simple visita al web, ni queda obligat a facilitar-la. La informació que faciliti haurà estat sempre sol·licitada prèviament i s’haurà de proporcionar amb consentiment inequívoc i informat per l’usuari.

Tekman Education S.L. en cap cas sol·licitarà ni emmagatzemarà dades de caràcter personal que revelin la ideologia, afiliació sindical, religió, creences, origen ètnic,  o vida sexual.

Excepte en els camps en què es determini expressament el contrari, les respostes a les  preguntes sobre dades personals són voluntàries, i no respondre-les no implicarà mai una disminució en la qualitat dels serveis que se sol·licitin.

La falta de complimentació dels camps determinats com a obligatoris o proporcionar dades  incorrectes imposibilitarà que Tekman Education S.L. pugui donar els serveis que se sol·licitin.

 

Drets de Protecció de dades

Pel que fa a les dades tractades per Tekman Education S.L., com a interessat tens la possibilitat d’exercir lliurement i gratuïta els drets següents:

Per a l’exercici d’aquests drets et pots adreçar per escrit a Tekman Education S.L., acreditant degudament la teva identitat, a través de:

En cas de disconformitat amb la resposta obtinguda, podràs adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades Personals a través de la web www.aepd.es.

 

Ús d’adreces ip o cookies i recollida de dades estadístiques

Tekman Education S.L. t’informa que la navegació d’un usuari per aquesta web deixa el rastre de l’adreça IP que t’ha assignat el teu tu proveïdor d’accés a Internet. Aquesta adreça és fa servir per a finalitats exclusivament internes, com són les estadístiques d’accés al Portal.

Per a l’ús d’aquesta web, possiblement és fan servir cookies. Les cookies que és puguin fer servir s’associen únicament amb el navegador d’un ordinador determinat (un usuari anònim) i no proporcionen per elles mateixes cap dada personal de l’usuari.

Les cookies emprades no poden llegir els arxius cookie creats per altres proveïdors o llocs web. Com a usuari tens la possibilitat de configurar el teu navegador perquè siguis avisat en pantalla de la recepció de cookies i per evitar que s’instal·lin al disc dur. Pots ampliar la informació sobre l’ús de cookies en aquest web accedint a l’enllaç següent: http://www.tekmaneducation.com/politica-de-cookies/

 

Enllaços

Per facilitar la cerca de recursos que pensem que et poden interessar, en aquesta web pots trobar enllaços a altres pàgines.

Aquesta política de privacitat només s’aplica a aquesta web. Tekman Education S.L. no garanteix el cumpliment d’aquesta política en altres webs, ni és fa responsable dels accessos mitjançant enllaços des d’aquest lloc web.

Aquesta pàgina utilitza cookies per a donar-te la millor experiència d'usuari possible. Si utilitzes Tekman, acceptes el nostre ús de cookies.