Ajedrez en el aula

Revoluciona els escacs, multiplica l'aprenentatge

Ajedrez en el Aula és molt més que un programa d’escacs. És una oportunitat per cultivar a la teva aula valors i habilitats socials, des del treball d’ambdós hemisferis cerebrals.

Una autèntica gimnàstica mental que promou la capacitat de concentració dels teus alumnes, el pensament estratègic, la diversió i la cooperació en nens de 3 a 12 anys.

Ajedrez en el Aula és la teva jugada mestra.

Descobreix-la!

Escac i mat a l'avorriment!

Proposta pedagògica

Ajedrez en el Aula està plantejat des de les intel·ligències múltiples, dins de l'Ensenyament per a la comprensió. El seu enfocament pedagògic permet que els nostres alumnes exercitin la capacitat matemàtica, les habilitats socials, la memòria i l'anàl·lisi, a la vegada que es diverteixen jugant.

Sessions divertides

Les sessions d'Ajedrez en el Aula són dinàmiques i divertides: combinen explicacions, presentacions, activitats manipulatives, activitats en grups i pràctica. D'aqusta manera, els alumnes es mantenen motivats en tot moment.

Aprenentatge progressiu

Ajedrez en el Aula està dirigit a nens de 3 a 12 anys. Es divideix en set nivells, cadascun d'ells plantejat per a tot el curs escolar, sempre i quan es dediqui una sessió a la setmana per traballar-lo. A més de castellà, el programa també està disponible en anglès.

Mètode innovador

L'objectiu d'Ajedrez en el Aula és transformar les aules i incorporar estratègies d'innovació pedagògica. Per aquest motiu, el seu mètode es basa en recursos, pràctiques, eines i estratègies que permeten a l'alumne descobrir els escacs de manera apassionant.

Els escacs haurien de ser una assignatura curricular. Ajedrez en el Aula aporta als alumnes tranquil·litat i autocontrol, s’ho passen bé, desenvolupen el pensament estratègic i els permet aprendre a pensar de manera espontània.

Pedro Martínez Orts,
Col·legi Sant Roc (Alcoy)

Back to top