Inspira logo

Revoluciona l'Educació Infantil, multiplica l'aprenentatge.

Inspira és un revolucionari programa d’Educació Infantil que t’ofereix les eines, els materials i tots els recursos necessaris per aplicar la pedagogia verda a la teva aula.

L’enfocament pedagògic d’Inspira i la seva metodologia per projectes estan dissenyats per respectar el ritme natural dels teus alumnes més petits, reforçar el seu vincle amb la natura i promoure la seva consciència corporal i la seva capacitat d’expressar-se.

Perquè gaudeixin del plaer d’aprendre. I tu, de la màgia d’ensenyar.

Per què Inspira?

Pedagogia verda

Apostem per apropar la natura als alumnes a través de materials naturals i els espais alternatius a l’aula, sempre deixant lloc a la seva creativitat, el joc i el seu instint.

Art com a mitjà d'expressió

Promovem l’art com a mitjà de creació de realitats. I proposem activitats en què el cos adquireixi protagonisme, fent que els nens despertin els seus sentits amb exercicis i meditacions.

Mètode efectiu i innovador

Inspira es basa en la metodologia per projectes i sessions estructurades, amb uns objectius clars, motivadors i des de la perspectiva de les intel·ligències múltiples.

Acompanyament actiu

T’oferim assessorament, formacions i eines d’avaluació i de gestió dels alumnes, a més de múltiples recursos materials per portar a terme les teves sessions de forma àgil i dinàmica.

Vols rebre una mostra del material?

Imagen de muestras

MATERIAL DE MOSTRA

Rep una completa selecció de pàgines de la Carpeta d'aprenentatge de l'alumne i de la Guia del mestre, i un document amb tots els materials d'Inspira.
Sol·licitar

ACTIVITATS

Descobreix Inspira descarregant gratuïtament una de les activitats d'expressió plàstica i matemàtiques.
Descarregar

El que diuen els especialistes

Les activitats que activen més plasticitat neuronal durant els primers anys de vida són la música, l’art i la psicomotricitat. Aquests haurien de ser els eixos vertebradors de l’educació.

David Bueno, Director de la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1ST, especialista en genètica i neurociència.

Els nens que estan familiaritzats amb la pràctica de la meditació es barallen menys, tenen més confiança en si mateixos i en els demés, es concentren més fàcilment i s’enfaden menys.

Eline Snel, Formadora de referència en meditació per a nens.

Back to top