ONMAT. Matemáticas para Secundaria.

Revoluciona les matemàtiques, multiplica l’aprenentatge.

ONMAT és una plataforma digital de matemàtiques per a Secundària amb activitats, reptes, treballs en grup, jocs i una gran quantitat de recursos per personalitzar al màxim l’aprenentatge.

Un programa concebut a través del joc que fa que els teus alumnes es connectin a les matemàtiques perquè les poden aplicar a la seva vida quotidiana.

Una eina que et permet organitzar millor les classes…
i que ells s’apassionin per les matemàtiques!

TU

saps matemàtiques

ELLS

volen aprendre disfrutant

NOSALTRES

tenim la plataforma educativa per fer-ho possible

Una eina digital fàcil de fer servir... i amb què tothom hi guanya!

APRENENTATGE PERSONALITZAT

ONMAT et permet assignar, de manera senzilla, activitats personalitzades per a cada alumne i adaptar el currículum matemàtic a l’alumnat. Tu decideixes quins grups de treball es formen, quines activitats fa cada alumne i a quin ritme, i fins i tot pots crear les teves pròpies activitats.

Descobreix-ne més

CREAT A PARTIR DEL JOC

Una plataforma digital que incorpora elements del joc per connectar els alumnes a les matemàtiques a través d’assolir reptes i aconseguir recompenses a mesura que fan les activitats. L’alumne se sent protagonista del seu aprenentatge i la seva motivació sempre creix.

Descobreix-ne més

CURRÍCULUM FLEXIBLE

Aprenem millor amb objectius a curt termini, per això, ONMAT proposa microunitats d’aprenentatge (steps) que el docent pot configurar completament, amb activitats manipulatives, vídeos, exercicis i demostracions per adaptar els temes clàssics de matemàtiques a l’alumnat. Així pots planificar de manera molt més flexibles els continguts!

Descobreix-ne més

ACTIVITATS PER A TOTS

Un mateix concepte matemàtic es pot explicar des de diversos enfocaments. Amb ONMAT, els alumnes tenen les mateixes oportunitats perquè es treballa a partir de les intel·ligències múltiples. Com que no tots aprenem de la mateixa manera, ONMAT fa que assoleixin els conceptes a través de les activitats que més els agraden i més s’adapten a les seves capacitats.

Descobreix-ne més

Una aposta pedagògica per la innovació i la tecnologia.

TREBALL COOPERATIU

ONMAT proposa activitats en què els alumnes han de cooperar per resoldre-les, de manera que desenvolupen una relació sana entre ells i milloren l’autoestima. ONMAT proposa activitats amb un seguit de rols amb funcions específiques que els alumne han de dur a terme.

Descobreix-ne més

L’ALUMNE ÉS EL PROTAGONISTA

El paper ha canviat i l’alumne passa de ser espectador a ser protagonista. Per això, tasques que tradicionalment es realitzaven dins de l’aula, ONMAT les planteja com a feines per fer a casa i es dedica el temps de classe per posar en pràctica el que es s’ha treballat a casa.

Descobreix-ne més

AVALUACIÓ PER COMPETÈNCIES

A ONMAT s’avalua per competències i de manera continuada, cosa que permet que l’alumne sàpiga en tot moment com progressa i en què ha de millorar. Es tracta d’una avaluació motivadora a través de rúbriques pensada per facilitar la feina al professor i estimular l’alumne.

Descobreix-ne més

AIXÍ ÉS ONMAT

Vols descobrir com és ONMAT i en què consisteix la plataforma? T’expliquem en 4 passos molt senzills com aprendre a fer servir el programa de matemàtiques per a Secundària que revoluciona la teva tasca docent.

Descobreix-ne més

Deixa’t inspirar per docents com tu

ONMAT flueix, va sortint i, al final, fins i tot tu t’ho estàs passant bé. Facilita molt la realització diària de les activitats.

Antonio Moreno,
Cap d’estudis d'ESO del Col·legi Sant Gabriel (Viladecans)

Back to top