ONMAT. Matemáticas para Secundaria.

Revoluciona les matemàtiques, multiplica l’aprenentatge.

ONMAT és una plataforma digital de matemàtiques per a Secundària amb activitats, reptes, treballs en grup, jocs i una gran quantitat de recursos per personalitzar al màxim l’aprenentatge.

Un programa concebut a través del joc que fa que els teus alumnes es connectin a les matemàtiques perquè les poden aplicar a la seva vida quotidiana.

Una eina que et permet organitzar millor les classes…
i que ells s’apassionin per les matemàtiques!

TU

saps matemàtiques

ELLS

volen aprendre disfrutant

NOSALTRES

tenim la plataforma educativa per fer-ho possible

Una eina digital fàcil de fer servir... i amb què tothom hi guanya!

APRENENTATGE PERSONALITZAT

ONMAT et permet assignar, de manera senzilla, activitats personalitzades per a cada alumne i adaptar el currículum matemàtic a l’alumnat. Tu decideixes quins grups de treball es formen, quines activitats fa cada alumne i a quin ritme, i fins i tot pots crear les teves pròpies activitats.

Descobreix-ne més

CREAT A PARTIR DEL JOC

Una plataforma digital que incorpora elements del joc per connectar els alumnes a les matemàtiques a través d’assolir reptes i aconseguir recompenses a mesura que fan les activitats. L’alumne se sent protagonista del seu aprenentatge i la seva motivació sempre creix.

Descobreix-ne més

CURRÍCULUM FLEXIBLE

Aprenem millor amb objectius a curt termini, per això, ONMAT proposa microunitats d’aprenentatge (steps) que el docent pot configurar completament, amb activitats manipulatives, vídeos, exercicis i demostracions per adaptar els temes clàssics de matemàtiques a l’alumnat. Així pots planificar de manera molt més flexibles els continguts!

Descobreix-ne més

ACTIVITATS PER A TOTS

Un mateix concepte matemàtic es pot explicar des de diversos enfocaments. Amb ONMAT, els alumnes tenen les mateixes oportunitats perquè es treballa a partir de les intel·ligències múltiples. Com que no tots aprenem de la mateixa manera, ONMAT fa que assoleixin els conceptes a través de les activitats que més els agraden i més s’adapten a les seves capacitats.

Descobreix-ne més

Una aposta pedagògica per la innovació i la tecnologia.

TREBALL COOPERATIU

ONMAT proposa activitats en què els alumnes han de cooperar per resoldre-les, de manera que desenvolupen una relació sana entre ells i milloren l’autoestima. ONMAT proposa activitats amb un seguit de rols amb funcions específiques que els alumne han de dur a terme.

Descobreix-ne més

L’ALUMNE ÉS EL PROTAGONISTA

El paper ha canviat i l’alumne passa de ser espectador a ser protagonista. Per això, tasques que tradicionalment es realitzaven dins de l’aula, ONMAT les planteja com a feines per fer a casa i es dedica el temps de classe per posar en pràctica el que es s’ha treballat a casa.

Descobreix-ne més

AVALUACIÓ PER COMPETÈNCIES

A ONMAT s’avalua per competències i de manera continuada, cosa que permet que l’alumne sàpiga en tot moment com progressa i en què ha de millorar. Es tracta d’una avaluació motivadora a través de rúbriques pensada per facilitar la feina al professor i estimular l’alumne.

Descobreix-ne més

AIXÍ ÉS ONMAT

Vols descobrir com és ONMAT i en què consisteix la plataforma? T’expliquem en 4 passos molt senzills com aprendre a fer servir el programa de matemàtiques per a Secundària que revoluciona la teva tasca docent.

Descobreix-ne més

Deixa’t inspirar per docents com tu

ONMAT flueix, va sortint i, al final, fins i tot tu t’ho estàs passant bé. Facilita molt la realització diària de les activitats.

Antonio Moreno,
Cap d’estudis d'ESO del Col·legi Sant Gabriel (Viladecans)

Descobreix tots els nostres programes

Programa Inspira

Matemàtiques per a Infantil i Primària

Descobreix-ne més
Programa Ajedrez en el Aula

Escacs per a Infantil i Primària

Descobreix-ne més
Programa Ludi

Lectoescriptura per a Infantil i Primària Catalunya

Descobreix-ne més
Programa Inspira

Projectes per a Infantil

Descobreix-ne més
Back to top