EMAT logo

Revoluciona les matemàtiques, multiplica l'aprenentatge.

EMAT et facilita les eines necessàries per ensenyar matemàtiques a través del pensament creatiu, la gestió de les emocions, el joc i la confiança en un mateix.

Descobreix-lo!

Emocionante

Emocionant

La neurociència ens ha confirmat que sense emoció no hi ha aprenentatge. EMAT està dissenyat per despertar la curiositat i l’interès dels teus alumnes en cadascuna de les activitats que proposa.

Manipulativo

Manipulatiu

L’aprenentatge manipulatiu permet la comprensió dels conceptes matemàtics en contextos concrets, reals i pràctics.

Adaptativo

Adaptatiu

Les activitats s’adapten al diversos ritmes d’aprenentatge perquè puguis atendre la diversitat de l’aula.

Transversal

Transversal

Treballa les diferents competències dels alumes. L’objectiu és fomentar el seu talent perquè desenvolupin un pensament sense límits.

EMAT potencia el pensament matemàtic dels teus alumnes.
Ells ho demostren. I les proves també.

EMAT funciona per a tu i per a ells.

Proposta pedagògica

Si cadascun dels teus alumnes és únic i diferent, per què se’l ensenya a tots de la mateixa manera? EMAT combina les intel·ligències múltiples, l’estimulació primerenca o el joc per despertar en els teus alumes l’interès per les matemàtiques i consolidar-ne l’aprenentatge dels conceptes.

Descobreix-ne més

Sessions àgils i amb ritme

Aprendre matemàtiques amb EMAT és emocionant per a ells. Per a tu, a més, és una descoberta. L’estructura de les sessions permet adaptar els continguts als teus alumnes i t’ajuda en la gestió de l’aula i en l’atenció a la diversitat.

Descobreix-ne més

Recursos i materials per a tu

Disposes d’una gran quantitat de recursos i materials per organitzar les teves sessions EMAT de manera senzilla i personalitzada. La guia del mestre t’ajudarà en la pràctica diària, i des del teu espai virtual de myroom podràs accedir a eines d’avaluació, gestió d’alumnes, formacions i assessorament pedagògic.

Descobreix-ne més

Materials per als teus alumnes

Quina manera millor d’aprendre matemàtiques que a través del joc? Amb els Matijocs, l’estoig EMAT, el kit EMAT o els jocs interactius es diverteixen mentre aprenen mates. A més, les activitats del llibre de l’alumne fomenten la creativitat i les habilitats matemàtiques de forma transversal.

Descobreix-ne més

Deixa’t inspirar per docents com tu

La relació dels alumnes amb nosaltres canvia, perquè són més lliures. Es noten més oberts, capaços de confiar en el seu pensament. A més, com diu EMAT: no hi ha resposta incorrecta, sinó que potser s’ha de plantejar d’una altra manera.

Julio Majano,
TUTOR DE PRIMÀRIA DE COL·LEGIS RAMÓN Y CAJAL (MADRID)

Back to top