Ludi. Lectura para infantil y primaria Catalunya.

Revoluciona la lectoescriptura, multiplica l’aprenentatge

Ludi és el programa amb què els teus alumnes, d’Infantil a Primària, aprendran la lectoescriptura a través del moviment, els gestos i el joc.

Descobreix Ludi!

Un projecte, dues llengües

Ludi Infantil

Ludi Infantil permet a l’alumne aprendre a llegir i escriure tocant, fent gestos, movent-se, cantant i divertint-se. Lectoescriptura a través de la descoberta i el joc!

Ludi Primària

Ludi Primària integra les àrees de les dues llengües, català i castellà, per desenvolupar les competències lingüístiques i formar els alumnes plurilingües i interculturals de demà...

Així aconseguim que s'apassionin per la lectoescriptura

Bases pedagògiques

Un projecte basat en les intel·ligències múltiples i en el joc com a mètode d’aprenentatge educatiu, natural i inspirador. Ludi proposa un procés d’aprenentatge únic: un programa mixt sintético-global que treballa des de la perspectiva sintètico-fonètica i des de la perspectiva global.

Descobreix-ne més

Sessions experiencials

Les sessions a Ludi estan pautades i seqüenciades, i es basen en activitats creatives, jocs, activitats corporals o activitats musicals que fan que l’alumne aprengui a través de la descoberta. Es treballen les lletres a través del cos i es relacionen amb el fonema i la grafía.

Descobreix-ne més

Materials per a tu i per a l'alumne

Ludi t’ofereix eines i instruments pensats especialment per facilitar-te la tasca docent. Una sèrie de materials que et permetran concentrar-te en el que realment importa: els alumnes, i que tant ells com tu gaudiu de la lectoescriptura.

Descobreix-ne més

L'avaluació a Ludi

L’avaluació a Ludi posa l’atenció en el procés i no en el resultat d’un examen. Amb tkrubricks podràs avaluar per competències els teus alumnes de manera fàcil i intuïtiva.

Descobreix-ne més

Ludi és un programa molt lúdic; valorem tant la rigorositat del mètode com la diversificació d’activitats que ens permet arribar a tots els alumnes

Teresa Feliu i Carulla,
Directora d'Educació Primària del Col·legi Pare Manyanet Les Corts (Barcelona)

Vols rebre una mostra dels nostres materials?

Imagen de muestras

MATERIAL DE MOSTRA

Rep una completa selecció del Llibre de l'alumne i de la Guia del Mestre, i un projeccte de mostra
Sol·licitar

CATÀLEG

Dona un cop d'ull al catàleg de Ludi per saber-ne més sobre el nostre programa
Consultar
Back to top