Ludi. Lectura para infantil y primaria Catalunya.

Revoluciona la lectoescriptura, multiplica l’aprenentatge

Ludi és el programa amb què els teus alumnes, d’Infantil a Primària, aprendran la lectoescriptura a través del moviment, els gestos i el joc.

Descobreix Ludi!

Un projecte, dues llengües

Ludi Infantil

Ludi Infantil permet a l’alumne aprendre a llegir i escriure tocant, fent gestos, movent-se, cantant i divertint-se. Lectoescriptura a través de la descoberta i el joc!

Ludi Primària

Ludi Primària integra les àrees de les dues llengües, català i castellà, per desenvolupar les competències lingüístiques i formar els alumnes plurilingües i interculturals de demà...

Així aconseguim que s'apassionin per la lectoescriptura

Bases pedagògiques

Un projecte basat en les intel·ligències múltiples i en el joc com a mètode d’aprenentatge educatiu, natural i inspirador. Ludi proposa un procés d’aprenentatge únic: un programa mixt sintético-global que treballa des de la perspectiva sintètico-fonètica i des de la perspectiva global.

Descobreix-ne més

Sessions experiencials

Les sessions a Ludi estan pautades i seqüenciades, i es basen en activitats creatives, jocs, activitats corporals o activitats musicals que fan que l’alumne aprengui a través de la descoberta. Es treballen les lletres a través del cos i es relacionen amb el fonema i la grafía.

Descobreix-ne més

Materials per a tu i per a l'alumne

Ludi t’ofereix eines i instruments pensats especialment per facilitar-te la tasca docent. Una sèrie de materials que et permetran concentrar-te en el que realment importa: els alumnes, i que tant ells com tu gaudiu de la lectoescriptura.

Descobreix-ne més

L'avaluació a Ludi

L’avaluació a Ludi posa l’atenció en el procés i no en el resultat d’un examen. Amb tkrubricks podràs avaluar per competències els teus alumnes de manera fàcil i intuïtiva.

Descobreix-ne més

Ludi és un programa molt lúdic; valorem tant la rigorositat del mètode com la diversificació d’activitats que ens permet arribar a tots els alumnes

Teresa Feliu i Carulla,
Directora d'Educació Primària del Col·legi Pare Manyanet Les Corts (Barcelona)

Back to top